13 septembrie 2012

suits - un serial obsedant

http://www3.images.coolspotters.com/wallpapers/141618/suits-mobile-wallpaper.jpg
este prima oară când scriu aici despre seriale. poate pentru că toată duminica și seara de luni le-am petrecut urmărind cele souă sezoane ale acestui serial.

în suits, un avocat celebru al unei mari case de avocatură din new york își ia ucenic un tânăr fără facultate, dar genial în memorie și logică. iată-i deci pe cei doi - maestru și discipol - cum se luptă cu cazurile civile, dar și cu luptele interne din cadrul companiei. apar deci multe personaje în jurul celor doi eroi, astfel încât să-i pună în valoare.

este un serial despre lumea bună americană, despre oameni - bărbați și femei - frumoși, bogați și de succes. am intrat în universul acestui serial și am fost absorbit pe de-a-ntregul.
mi-a plăcut să savurez replicile inteligente, ironice, viteza de gândire, ușurința traversării situațiilor, intrigile inteligente, personajele tip cu umorul și sexualitatea lor.

un film foarte distractiv, ce te face oricând să uiți de orice problemă, primindu-te călduros în universul său snob și aseptic.  


filmul l-am văzut de aici.

3 comentarii:

  1. pe mine m-a prins the mentalist (de bruno heller).

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa arunc un ochi asupra serialului laudat, insa eu iti recomand Breaking Bad.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut primul sezon anul trecut cand a aparut, dar anul asta l-am reluat; chiar e un serial fain. Mai sus zice cineva de The Mentalist, si ala mi-a placut foarte mult. :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...