15 aprilie 2011

un nou târg de carte. la mol

cică de azi, la afi cotroceni, se inaugurează un nou târg de carte. bookland.
programul de mâine e de la 10:00, nonstop până duminică, la ora 23:30.
n-am aşteptări de la un aşa eveniment - cmon, târg de carte la mol? - aşa că: să mă duc, să nu mă duc?...

5 comentarii:

  1. eu in locul tau, de intelectual fin, n-as intra in acea sodoma mallistica. cartile tre' vandute numai in temple, gen carturesti, unde nu intri in contact cu vulgul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum am mai zis> sa mergi ziua ca-i f misto :)
    Aici (http://www.sitcom.ro/15/04/2011/a-extraordinarului-targ-de-carte-mallistica-bookland.html)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă sunt reduceri considerabile, de ex, nu mai contează unde se desfăşoară târgul, zic eu :D

    Am citit azi despre târg şi intenţionez să mă duc, dar intenţionez eu multe we-ul ăsta, aşa că nu bag mâna în foc că ajung până la afi...
    Din câte am văzut pe un plan cu amplasarea editurilor, târgul se desfăşoară pe holuri, printre magazine, dacă oi fi văzut bine că nu am deloc orientare, mai ales în mall-ul ăla :)) şi mă bântuie curiozitatea să văd cum poate să arate aşa un târg...

    RăspundețiȘtergere
  4. Un mare fas! Am fost complet dezamagita, numai fataiala/invartirea in cerc prin magaoaia aia de mall m-a umplut de nervi si m-a obosit cat nu ar fi reusit orice alt targ de carte; puteau sa il organizeze chiar si la piata, intre standurile cu spanac si cu ceapa verde; poate ar fi fost mai indicat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu dati cu piatra. Initiativa e binevenita. Chiar daca mai degraba i-a facut pe cei care citesc sa viziteze un mall decit pe cei care frecventeaza mall-urile sa cumpere (si) carti.
    Felicitari editurii Nemira pentru reducerile de 50% (e drept numai la SF). De apreciat si oferta de carte a editurii Corint si bineinteles a Polirom/Cartea Romaneasca care are o prezenta constanta la toate evenimentele de acest fel (spre deosebire de Humanitas, Curtea veche si altele, care nu au participat).

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...