8 noiembrie 2011

scrie pe blogul tău despre o carte de aventuri

BookMag încurajează în continuare creativitatea literară a bloggerilor şi îi premiază pe cei mai buni!


după cele două săptămâni de cronici pentru cărţi de dragoste, a venit acum rândul cărţii de aventuri! aşadar, dacă ţi-a plăcut o carte de aventuri, scrie despre ea pe blogul tău (sau pe al unui amic)! cea mai bună impresie de lectură va fi postată pe BookMag şi va fi premiată cu cărţi la alegere în valoare de 200 de lei!

regulile concursului nostru sunt următoarele: a) scrieţi recenzia pe blogul vostru, având grijă să precizaţi undeva că este participantă la concursul nostru, b) înscrieţi BookMag în blogroll, c) postaţi linkul recenziei voastre în secţiunea de comentarii a anunţului de concurs de AICI.

concursul este valabil în perioada 7 noiembrie – 18 noiembrie, iar câştigătorul va fi anunţat pe data de 21.11. recenzia câştigătoare va apărea pe BookMag în ziua anunţului. materialele voastre vor fi jurizate de virginia costeschi (director editorial BookMag & elefant.ro), alexandra rusu (publisher booktopia) şi dragoş c. butuzea (blogger chestii livreşti).
chiar dacă nu câştigaţi de la prima participare, cititorii blogului vostru vor câştiga din experienţa voastră de cititor!

ps. primul câştigător al concursului trecut este cătălin cândea, pentru impresia de aici.

2 comentarii:

  1. Frumoasă recenzie a scris câştigătorul, cred că merita să câştige (nu le-am citit şi pe celelalte).
    Felicitări pentru ideea concursului !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Dragos! Si multumesc Zina :) Succes participantilor la noul concurs!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...