17 noiembrie 2014

scriitorul scoțian andrew nicoll vine în românia

acum că avem un președinte, să trecem la cărțile noastre!

săptămâna asta vine andrew nicoll

cum cine e andrew nicoll? e un scriitor de romane faine!
și e unul scoțian, adică un tip cu umor! și care scrie foarte bine - direct, plăcut, funny. și mai ales, cu suspans.

la noi au fost publicate două romane - dacă citești asta înseamnă că ai murit și a fost odată ca niciodată (sau primarul cel bun). despre ele voi posta mâine și poimâine.
am bucuria de a găzdui la cărturești, verona, joi, la ora 18:30, o întâlnire cu blogării, pe lângă cele cu publicul, la gaudeamus și prin alte locuri.

iată programul:

joi, 20 noiembrie 
  • ora 16.00 – întâlnire cu studenţii facultăţii de litere a universităţii din bucureşti 
  • ora 18.30 – întălnire cu bloggerii la cafe verona (str. arthur verona, 13-15) - gazda evenimentului va fi dragoş butuzea
vineri, 21 noiembrie
  • ora 14.00 – lansare şi sesiune de autografe la librăria șt.o.iosif, braşov 
sâmbătă, 22 noiembrie
  • ora 13.00 – lansare şi sesiune de autografe, târgul de carte gaudeamus - invitaţi: liana stanciu (arte, carte şi capricii, tvr2), alina vîlcan (redactor coordonator the one), laura câlţea (www.lauraclatea.ro, blogul unei cititoare de cursă lungă), viorel zaicu

despre andrew nicoll

născut în 1962 la dundee, în scoţia, andrew nicoll a fost silvicultor înainte să-şi facă o carieră în jurnalism. în prezent scrie articole politice pentru the sun. a publicat proză scurtă în numeroase reviste, printre care şi new writing scotland, iar în 2008 şi-a făcut debutul editorial cu romanul the good mayor. distins cu premiul saltire pentru cel mai bun roman de debut al anului şi tradus în douăzeci de limbi, the good mayor l-a impus pe andrew nicoll în lumea literelor şi a fost urmat de alte două romane: the love and death of caterina (2011) şi dacă citeşti asta înseamnă că am murit (if you’re reading this, i’m already dead, 2012; ALLFA, 2013).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...