17 aprilie 2009

sondaj

în ciuda propunerii cuiva de-a posta un fragment de proză propriu pe acest blog – datorită căreia am început şi-un sondaj - criteriul pe care l-am ales, anume de a-mi plăcea mie ceea ce să postez a funcţionat.
oricum, mulţumesc celor care-au răspuns. şi pentru că doar 48% au spus că da, le-ar plăcea să citească pe acest blog fragmente literare scrise de alţii, m-am hotărât să nu.
înţelegeţi voi ce şi cum...

7 comentarii:

  1. @dragos c, Daca nu e un text plin de licente poetice si de pornografii, il pot publica eu, dar dupa Pasti. Sper sa nu te supere comentariile mele a la Kien, de universitar obosit, dar cred ca ar trebui sa depasim razboiul asta al celor doua roze in jurul blogului Teroristei.
    Paste fericit!

    Poiana lui Mayuma

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. jesus
    de-abia acum mi=a trecut prin cap sa ma uit aici
    ma injurase urat, sau problema erau eu, si s-au sters pana si urmele?

    lasand la o parte faptul ca nu mi se pare corect sa stergi comentarii care nu sunt offtopic doar pt ca se intampla sa aiba o mentiune la un profesor pe care sincer ma indoiesc ca l-ai avut si tu ca sa stii dc gresesc considerandu=l prafuit.. dar ma rog, e blogul tau, n-o sa ma apuc sa neg asta. poti sa strangi cercul cat te tine.

    ... totusi ma interesa raspunsul la ce am intrebat. ai citit fragmentele si nu ti-au placut?
    ti s-a parut relevant sondajul?

    RăspundețiȘtergere
  5. @dana - daca doreai sa spui ceva despre, puteai sa-i spui direct (sau pe blogul lui), nu aici. am citit un singur fragment care nu mi s-a parut relevant pentru a ilustra un stil. cat despre sondaj, am vrut sa tin cont de el, pana la urma scriu ca sa fiu citit, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. cum spuneam eu in comentariul pe care l-ai sters, cred ca, tocmai, rezultatul sondajului nu era relevant pentru ce ar vrea cititorii. se poate foarte bine vota alandala si oricum lumea care a votat nici nu stia ce anume refuza.
    si oricum nu cred ca pierzi cititori asa cu una cu doua

    eh, ma rog
    merci ca ai raspuns :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...