1 decembrie 2009

orbirea românilor cea de pe urmă

acum douăzeci de ani, românii şedeau la teve şi trăiau iluzia că participă la o revoluţie împotriva unei dictaturi.

acum, românii şed la teve şi trăiesc iluzia că înţeleg jocurile politice dimpotriva lor.

fapte:
raportul OSCE asupra campaniei electorale la teve constată că băsescu a fost prezentat prepronderent negativ de către trusturile de presă.

raportul Oxford Analytica afirmă că trusturile media controlate de vîntu, patriciu şi dan voiculescu şi-au coordonat, în 2009, atacurile împotriva lui traian băsescu, scopul fiind reducerea intereselui public pentru politică.

în vreme ce ei - dan voiculescu, dan costache patriciu şi sorin ovidiu vîntu - atenii ieşiţi din capul gol al politicii româneşti - şed pe coasta de azur şi închină un mouton-rothschild cu urarea dormi liniştit, române! veghem noi pentru tine!

şi nu mai citiţi acest blog, în 2004 am lovit un copil.

4 comentarii:

  1. cea mai dezgustatoare chestie am aflat-o in dupa amiaza asta, s-a ajuns sa se spuna ca insusi corneliu coposu l-ar fi sprijinit pe geoana

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ma rog in ce trust a lui Patriciu a fost criticat Basescu? In Adevarul care nu scrie despre politica si care oricum era plin de pupinbasei?
    Hai sictir de bagabond!

    RăspundețiȘtergere
  3. hm, crek e acelasi anonim cretin care - deci - va vota cu geoana;
    prostanac la prostanac trage ;)

    ps iar atunci cind nu mai ai argumente (in cazul putin probabil k ai avut vreodata), recursul la injuratura e atit de la indemina...

    RăspundețiȘtergere
  4. O parte considerabila dintre Bucuresteni nu prea se mai uita la TV, unde Base e infatisat drept Antichristul de vreo 2 ani si se tot insista pe prostia aia cu copilul (apropos, nu am mai vazut de f mult timp aceste imagini http://www.youtube.com/watch?v=Cbe3VSlAOTI daca tot vorbim de candidati si echipele lor); prin urmare, la Bucuresti nu se va incuraja mersul la vot. Vor fi din nou acele cozi interminabile. In provincie, e exact invers.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...