24 septembrie 2010

un eveniment humanitas ratat

la evenimentul hertha müller de luni, deşi primisem invitaţie de presă - ca blogăr - a fost mai greu să intru în posesia ei, de fapt să nu intru, humanitas-ul fiind destul de aglomerat s-o trimită, chiar dacă m-am oferit să plătesc eu un curier. aşa încât voi sări peste evenimentul de luni, până când organizarea de evenimente de o aşa amploare va fi un punct forte şi pentru prestigioasa editură.

deocamdată să ne ocupăm de cărţi... peste câţiva ani, poate şi de evenimente.
vive la roumanie!

L.E : se pare că lucrurile se îndreaptă, PR-ul s-a mişcat repede. voi avea totuşi invitaţie pentru atheneu. aşadar, impresii aici după. 

10 comentarii:

  1. pai nu e mai simplu sa lase invitatia la intrare?! la noi la film asa se procedeaza :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @alş - şi la ei se poate, dar ar fi însemnat să merg la conferinţa de presă de la 12 şi să iau şi de-abia dup-aceea la ateneu. separat nu merge - aut caesar, aut nihil. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu exista bilete pt intrare?

    RăspundețiȘtergere
  4. @florin - nu ştiu. dar probabil că este cam târziu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci blogareala este asimilata presei?!
    Interesanta glisare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau sa fac o corectura: "prestigioasa" - la momentul prezent, prestigiul editurii Humanitas e in deriva. Vorba aia cu "laurii victoriei"... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, măi. Eu nu pot decât să mă bucur că nu te-au lăsat nici acum fără invitațiune. Altfel, ce represalii ar fi suferit „aroganții ăștia” de la Humanitas... Pfua! Te pomeni că nici nu le-ai mai fi citit cărțile alea scumpe și arătoase, dar scumpe, noroc că-s arătoase, că altfel... ce scumpe sunt ele. Dar arătoase! Îți dai seama, ar fi trebuit să scrii în derivă, din auzite, despre „eveniment”! Lasă, că tot s-ar fi dus Ionuca acolo, s-ar fi strecurat ea pe lângă majordom. Eu vin și zic și mai mult: evenimentul Humanitas ar fi fost cu adevărat „ratat” abia în lipsa voastră. Nu voi l-ați fi ratat, ci el, evenimentul, v-ar fi ratat pe voi! Sper că ai prins loc lângă D. Comănescu.

    Mama ei de editură ignorantă și în derivă ce e ea, Humanitas. Sau era un „el”? Și nu ne ducă ea (sau el) pre noi în frustrareeee...

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne, așa disperare și cereșetorie n-am mai văzut de mult timp! dragoș c, serios, nu știu dacă să râd sau să-mi fie milă de postarea ta.
    Și, apropo, de ce unii bloggeri simt nevoia să afișeze poze cu ei citind? Sunt mai interesanți astfel, nu? Pai, da, dacă textele nu spun prea multe, măcar cu pozele să defileze.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Cristian SÎRB - acuma nici să fim cârcotaşi la orice. mie evenimentul chiar mi-a plăcut, am dat peste o persoană de caracter (herta muller) - cum am scris - cum nu prea găseşti la romanica, cu atât mai mult la atheneu. şi totuşi, o fi humanitas în derivă, dar îi citim cărţile... sau am putea sa face noi o editura concurenta, mult mai buna...

    @momone - înţeleg perspectiva ta, mila însă ar trebui s-o rezervi oamenilor.
    poate dacă mă pozam lângă un audi ţi-ar fi plăcut... iar textele dumitale ar fi bine să spună mai multe...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...