14 decembrie 2010

0 pentru romanica

cică mâine e nu ştiu care ediţie a galei 10 pentru românia.
pasămite acest proiect îşi propune să delimiteze valoarea de notorietate, în acele domenii care pot accelera evoluţia spre o românie modernă, contribuind la reconstrucţia elitei romanesti şi la cunoaşterea ei. câştigătorii sunt desemnati ca urmare a unei cercetări realizate de institutele csop, curs, imas şi insomar - probabil aceleaşi intitute care îl proclamau odinioară pe geoană preşedinte.

având în vedere că anul trecut au câştigat florin piersic, mircea badea, andra, ion diaconescu şi... traian băsescu, nu mă miră ca anul acesta să ia nicolae popa, ioana maria vlas, mircea geoană, cătălin botezatu şi de ce nu? cosmina păsărin.

bre, sov-ule, ne lăsaţi cu valorile şi elitele-astea? 
get to reality!

4 comentarii:

  1. Anul trecut "au" castigat. Daca vorbim despre valori. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut!

    As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. ca doar nu te asteptai sa bage oameni teferi in top? medici, functionari onesti etc. ca nu se mai uita nimeni la gala aia...
    p.s. tu inca privesti televizorul?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...