23 mai 2012

de ce aș împușca bucuros o bunicuță?

  • pentru că și-a început domnia cu uciderea lui nicolae ceaușescu fără proces corect.
  • pentru că a înlocuit un regim politic comunist cu o oligarhie neo-comunistă crescută malign pe capitalul orânduirii comuniste.  
  • pentru că a inventat noțiunea inexistentă de teroriști, pentru a-și acoperi destabilizarea pe care el însuși, mai apoi, a "stabilizat-o".
  • pentru că a chemat minerii ca garant al ordinii civile. 
  • pentru că a pus în fruntea țării ipochimeni ca nicolae văcăroiu și adrian năstase.
  • pentru că nu a spus cu adevărat nimic, niciodată, în spatele limbajului de lemn duhnind de aroganță.
  • pentru că a crescut un regim politic mafiot și discreționar, la vârful piramidei birocratice eficiente a FSN (din care a apărut, de altfel, și traian băsescu)
  • pentru că e încă eminența cenușie care "girează" bunul plac politic și matrapazlâcurile judiciare.
  • pentru că victor ponta, ce vrea să-și scape nașul (pe bombonel) e urmașul său demn.  
 
  • pentru că în românia ion iliescu a distrus ideea de justiție ce stă de fapt la baza statului de drept și a democrației.
  • pentru că în românia de după ion iliescu, unii sunt deasupra legii, și nu vor plăti niciodată pentru faptele împotriva celorlalți.   

desen de petry

11 comentarii:

  1. Nu-nteleg de ce vrei s-o omori, cand poti s-o violezi?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu sunt de acord cu legatura facuta cu Traian Basescu, faptul ca TOTI isi au aceleasi radacini nu inseamna ca toti au si acelasi destin sau menire

    iti aduc aminte ca TB este printre cei care au spus de mai multe ori ca inca nu au fost judecati cei vinovati la mineriada si la revolutie

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. faptul că nu sunt un raskolnikov.

      Ștergere
    2. tu numa' impusc-o pe baba, s-o gasi pe undeva si o Sonia

      Ștergere
  4. Imi place faptul ca apar bloguri ca ciupercile dupa ploaie, ca fiecare isi exprima o opinie doar pentru a considera ca undeva si pentru cineva vreodata o sa conteze. Ceea ce ma bucura si mai mult este ca sunteti doar niste pareristi, care nu vor putea schimba nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim - blogul meu a apărut după o ploaie de acum 6 ani. nu ştiu ce înseamnă pentru d-voastră a conta, însă pentru mine înseamnă inclusiv faptul că v-am îndemnat să scrieţi comentariul (în fond, tot o părere).
    în ceea ce priveşte părerismul, vă îndemn la cercetarea noastră psiho-sociologică despre români, la care am colaborat, aici: http://www.elefant.ro/bookmag/nimeni-nu-si-pune-problema-ce-facem-cu-inteligenta-noastra/

    vă amintesc remarca copilului din basmul lui andresen - hainele noi ale împăratului. era tot o părere?

    RăspundețiȘtergere
  6. D-le Butuzea, sunteți(se vede) un om bun la suflet, incapabil să-mpușcați pe cineva. Apoi, dacă ați face-o, totuși, cu ce v-ați mai deosebi de cel executat? În rest, subscriu la cele spuse de dvs, cu o singură serioasă rezervă: justiția română, acest pilon sine qua non al statului de drept, și-a ratat rolul, aproape exclusiv din culpa sa. Cine i-a împiedicat efectiv pe procurori și pe judecători și cine-i împiedică acum, după 20 de ani de la prăbușirea oficială a comunismului la noi, să fie dedicați meseriei pe care singuri și-au ales-o, iar nu intereselor lor ori, mai grav, poftelor potentaților zilei? Doar avem exemplul contrar al magistraților italieni, nu cu mult mai bine plătiți și apărați, care mai erau și vânați de mafia cea adevărată. Un gând pios pentru procurorul Panait care, decât să însceneze o percheziție la ordin(șefii săi trăiesc încă, bucurându-se de pensii bunicele) a preferat și el să moară. De propria sa mână!
    Dinu D. Nica

    RăspundețiȘtergere
  7. ''sunteti doar niste pareristi, care nu vor putea schimba nimic.''-asta in ce limba e, meglenoromana?

    RăspundețiȘtergere
  8. http://cinemavictoria.wordpress.com25 mai 2012 la 00:32

    partea proastă e că bunicuța asta are mulți nepoți ...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...