29 iulie 2015

anticariat nou în bucurești - anticariatul târgul cărții

pe strada doamnei (nr.27-29), chiar la coloanele de lângă intersecția cu b-dul brătianu, lângă un alt anticariat (trored anticariat) și nu departe de antic exlibris, s-a deschis de trei zile anticariatul târgul cărții. anticariatul aparține de magazinul online târgul cărții (link aici).

puteți găsi cărți vechi de la 2 lei la 5 lei (majoritatea în stare foarte bună), până la cărți noi ale editurilor - curtea veche, academiei (acelea tip pleiade), poliromuri și altele.

din câte știu, este anticariatul cu cele mai ieftine cărți din bucurești, și completează șirul de anticariate de pe academiei, ce se finalizează cu anticariatul unu, de pe academiei (despre care am scris aici).

musai de văzut! nu se poate să plecați fără o carte (eu mi-am luat un eschil nou-nout, un robert walser și niște satirici latini).6 comentarii:

 1. Minunat! Cumpăr online de la ei de ceva timp și am mers chiar să ridic comenzi de la sediu, dar nimic nu se compară cu plăcerea de a scormoni prin rafturi căutând comori. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut şi eu deschiderea noului anticariat. Abia aştept să merg pe acolo. Sigur mă întorc cu un braţ de cărţi :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu doresc sa cumpar carti online .Felicitari pt articol.

  RăspundețiȘtergere
 4. Interesant. Habar nu aveam de el, multumesc pentru semnalare. N-am mai facut achizitii de ceva timp, poate e momentul sa revin "pe piata". Site-ul nu arata rau deloc.

  RăspundețiȘtergere
 5. Caut cartea : Genealogia Familiei Spandonide editura Spandugino anul 2008
  Inclusiv copie .pdf sau ebook
  Ofer : 100 RON
  uniprest.inet@gmail.com
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 6. Caut cartea : Genealogia Familiei Spandonide editura Spandugino anul 2008
  Inclusiv copie .pdf sau ebook
  Ofer : 100 RON
  uniprest.inet@gmail.com
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...