28 mai 2008

argument la povestea indiană

am postat chestia indiană de mai jos just for fun, am găsit-o de curând prin nişte hârtii, o scrisesem acum vreo zece ani, când mă îndrăgostisem de orientalism. îmi pare rău că preferinţele mele de-atunci, le-am abadonat între timp. a rămas literatura şi cărţile de specialitate.
îmi pare rău, îmi făcusem liste peste liste de lecturi, plănuiam să plec prin Japonia, China, India, să-nvăţ ceva limbi...
omul dacă nu se schimbă, se maturizează.

3 comentarii:

  1. Comentariul meu este fara legatura cu postarea, dar am invatat, cei drept mai tarziu, ca exista lucruri care trebuie spuse fie ca sunt critici,laude sau simple pareri.
    Vroiam sa-ti spun ca imi place cum scrii si despre ce scrii. Fara a ofensa alti blogari preocupati cu "chestii livresti" care scriu pentru a se mandri cu cat de multi stiu ei sau cat de importanti sunt in lume (mayuma fiind unul dintre ei), tu reusesti sa comentezi diverse subiecte, cu naturalete, cu vadita placere de a citi, de a cunoste si de a scrie.
    Imi pare bine ca am gasit blogul tau...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ayurell - Multumesc frumos,cuvinte ca ale tale ma incurajeaza sa scriu mai departe. Sper sa ma insotesti si mai departe in cautarea adevaratelor modele de urmat, fie ele si literare. In ceea ce-l priveste pe Mayuma, mie-mi place si-i citesc mereu posturile.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...