5 septembrie 2009

blogărul saramago renunţă?

pe lângă că-i va apărea noul roman cain, al cărui trailer îl anunţă ataraxia, saramago anunţă că renunţă la blog.

apel pentru cei ce ştiu portugheză: este aşa, sau e doar o pauză, înţeleasă de mine greşit?


4 comentarii:

  1. E scris in spaniola. Da, renunta la blog. Initial ar fi vrut sa nu mai scrie deloc acolo, apoi si-a dat seama ca e prea radicala decizia si a revenit in text cu acel P.S., in care zice ca de cate ori va vrea sa mai scrie cate ceva pe blog, o va face. Lucreaza la un nou roman pe care tocmai l-a inceput si vrea sa-i dedice cam tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Mario Barangea - multumesc frumos, informatia ta si traducerea a fost esentiala. Nu stiu cum de-am crezut ca-i in portugheza :(... de-aia nu mergea traducerea google...

    RăspundețiȘtergere
  3. Astăzi am mai internautit si eu - ca altceva nu poci face - si am vazut ca si Houellebecq a renuntat la blog, de prin iunie. Ma rog, site, blog...
    De fapt, abia il descoperisem -situ- ca sa aflu ca... gata. Nu ca s-ar fi omorit scriind pe el, dar...

    RăspundețiȘtergere
  4. In ultimul sau mesaj de pe blog, Saramago atrage atentia cititorilor asupra lui "Cain", cartea care va aparea in toamna (cred ca in octombrie) in Portugalia; am citit undeva ca romanul "Cain" va fi prezent la Targul de carte de la Frankfurt.
    Iar in PS, Saramago nu mai este foarte transant. Spune ca daca va mai simti nevoia sa comenteze sau sa isi exprime vreo parere, va bate la usa blogului :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...