18 octombrie 2009

blogrol

nu obişnuiesc să fac revista blogurilor aici, nici măcar cu despre subiecte livreşti. pentru că nu am vreme să fiu la zi cu toate blogurile, nici măcar cu cele din blogrolul meu. (pentru cine nu ştie, nu am net acasă, ci doar la serviciu)

dar nu pot să nu observ că se înmulţesc blogurile interesante, ale căror posturi e-o plăcere să le citeşti. templeiturile s-au înfrumuseţat, autorii par preocupaţi să spună ceea ce e important pentru ei şi care devine important şi pentru ceilalţi. observ că şi blogrolul meu s-a mărit ameninţător şi, de câte ori descopăr un blog/site nou, am tendinţa de a-l trece aici. când toţi folosesc rss-ul, eu încă mai cred că oamenii mai ţin seama de recomandările din blogrol...

evident, vor fi aşa de multe bloguri, că numărul cititorilor va scădea simţitor. aşa e şi cu cărţile tipărite - cu cât sunt mai multe, cu atât numărul cititorilor scade. timpul de citit e limitat, descoperirea unui blog nou/unei cărţi noi face ca să abandonez un altul/o alta.

iată, e un cerc vicios - încă unul în care să ne zbatem în viaţa noastră scurtă.

3 comentarii:

  1. Nici eu nu folosesc readerul, mă bazez pe blogroll-ul meu unde tot șterg și adaug în funcție de ce se scrie și cât se scrie. Mi-am împărțit blogroll-ul în trei categorii: Blogroll Magic (bloguri ale pritenilor și în general cele cu subiect variat), Magic Books (bloguri despre cărți) și Timp Liber (bloguri despre călătorii, filme, recomandări)

    Este adevărat că au apărut foarte multe bloguri interesante în ultimul timp, iar eu recunosc faptul că mai mult de 10-15 bloguri pe zi nu pot urmări în mod constant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei, Dragoş, nu te întrista, blogul tău nu va pierde nici din calitate, nici din vizitatori! :)
    E foarte bine că se înmulţesc cei care au câte ceva de spus, nu? Îmi place cercul vicios, deşi de obicei nu-l pot suferi.(Teodora)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu tot respectul Dragos, m/as bucura sa exist si eu in blogrollul tau, ca tot veni vorba de blogrolluri.M/as simti foarte onorat sa ma regasesc in blogrollul unui critic de carte atat de fin ca tine.Iti urmaresc zilnic blogul, de ceva vreme deja. Mi/ar face placere sa exist in blorollul cat mai multor colegi pentru ca nu/mi pot explica cum unii care nu au nimic de zis ocupa un loc atat de mare in ierarhia blogosferei romanesti. O duminica seara cat mai placuta!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...