15 martie 2010

galileo - noua revistă sefe

dacă aţi crescut cu colectia de povestiri ştiinţifico-fantastice, apoi cu anticipaţia, jurnalul sefe, helion sau sci-fi magazin, dar mai ales dacă nu, aflaţi că a apărut revista galileo, probabil singura revistă sefe de la noi. îi urez viaţă lungă, cunoscând că la noi toate începuturile sunt minunate dar sucombă.

ei bine, galileo va să apară trimestrial în 240 pagini (generoase) şi costă 15 lei. abonamente cică aici, dar aş prefera s-apară şi pe la chioşcuri...

alături de autori străini consacraţi traduşi, vor apărea şi povestiri şi nuvele ale celor mai importanţi autori români de gen. m-aştept să fie şi debuturi ale unor autori români nepublicaţi încă - întru nostalgia unei "şcoli" de proză, cu mare tradiţie pe la alţii, nu pe la noi.

4 comentarii:

  1. multumiri pentru semnalare. sper sa-ti placa revista. sa-mi dai un mail cu o adresa postala, sa-ti trimit primul numar. daca-ti place, dupa aia te poti abona in cunostinta de cauza :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci la chioșcuri nu va apărea deloc? Doar pe abonament se va putea procura?

    RăspundețiȘtergere
  3. @bianca: deocamdata nu avem contracte pentru distribuire in chioscuri. vom incerca sa intram in librarii, dar cel mai sigur tot cu abonamentul ramine...
    aici gasesti detaliile: http://www.millenniumpress.ro/galileo.html

    RăspundețiȘtergere
  4. din pacate ne vom rezuma (macar o vreme) la a debuta doar autori romani publicati deja :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...