8 octombrie 2010

moda livrească

53 de comentarii:

  1. wow

    wonderfully castalian. i want some

    RăspundețiȘtergere
  2. hehe
    ti-a zis-o my friend supastaru ;P

    RăspundețiȘtergere
  3. yeah. he's cruel and cunning, imho.

    RăspundețiȘtergere
  4. Așa se scrie/zice acușica, „livrească”? E în DOOM?

    Probabil că și grotească, feroacă, atroacă, perspicacă.

    RăspundețiȘtergere
  5. @dl butuzea
    livreasca e corect, celelalte adjective n-au nicio legatura cu 'livresc', sau 'grotesc'.. iar unii sufera de:
    teoria conspiratiei;
    mania persecutiei;
    narcisism de poche;
    muierisme mulierimirezabiliste;
    obstinatii ridicole;
    halucinatii vizuale;
    fataieli smucite;
    parturi metafizice;
    voma& regurgitare livreasca;
    cenzura cand nu le este gadilat amorul propriu tuberculos
    etc , daca doriti la cerere, va urma.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ supastaru
    ar fi bine sa existe numai 'hipsteri'din astia( urasc cliseul asta si ala cu gen, asa cum uram candva si ma feream ca de ciuma de 'practic' si 'efectiv' ). daca omu-si poarta ochelarii tagartati de un lant, de ce n-ar purta si o carte( nu nu e posetauta si ala nu e bote). mi-l imaginez pe domnu' alergand dupa autobuz cu cartea balanganindu-se la gat ca o medalie de onoare:P

    RăspundețiȘtergere
  7. si in alergatura aia s-ar duce naibii semnul de carte, ar trebui sa aiba un fel de protectie :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Lolablau, dacă mi-aș pune mintea cu nervii dvs zdruncinați, rezultatul ar fi similar cu ce s-a petrecut între alș și luciat. Eu nu m-am apucat să vă aplic diagnostice psi au de altă natură, în afară de a spune că iubiți echivocul, nici aici, nici aiurea. Atâta vă duce mintiuța doar? Ce naiba, vă purtați ca o femeie rănită în amor. Nu vă mai iubesc!

    Jucați un rol ingrat aici, susținând contrariul evidenței: hipsterul există și se manifestă în toată splendoarea.

    Ce se întâmplă mai nou cu categoria asta căzută din ceriu a „iubitorilor de carte” e mallism pur-sânge, doar că livresc...

    RăspundețiȘtergere
  9. nu am ce sa-i adresez acestui domn, care nu se comporta ca un domn. si nu-nteleg unde m-am adresat lui direct, eu vb. la modu' general, dar daca domnia sa 's-a simtit'... pe blogul dumisale m-a intors pe fata si pe dos, si n-am gresit cu nimica -decat prin faptul ca am indraznit sa intru pe blogu' dumisale, pt asta imi pun toata cenusa pompeiului in cap. si acum vorbeste pustii, zice ca n-a mancat usturoi. sa continuie sa scrie ce-i place, el a inceput, eu am terminat ce-am avut de zis.
    comparatia als-luciat e la fel de neinspirata ca si trecerea unor adjective la feminin mai sus, din lac in put. domnul de sub masa pustie nu poate fi JAMAIS de la vie nici pe jumattea domnului als( pe care-l apostrofa in stilu' caracteristic -fara umor si fara precedent: ca nu e adevaratul als, chiar pe acest blog) si eu n-am nicio trasatura in comun cu luciata, nici macar nu stiu daca e tot femeie, sau "un grup binevoitor de...".
    nervii mei sunt la fel de zdruncinati ca ai altora, ba in mare, rezist mult mai bine la stimuli negativi. nu sunt ranita in amor, am depasit faza asta de multi ani, ce santaje lingvistice ieftine.... ma doare-n cour et le jardin de acel pateticoid' nu va mai iubesc'. nu vreau sa ma iubeasca fitecine. si ,la fel, 'hipster' e aruncat de-a-n boulea-n contextu' afisarii unei nevinovate fotografii, iar de 'zazism' sunt contagiati exact cine nu te-astepti, niste baieti de pe neti.
    nici macar distractiv nu e schimbu' asta de replici= dialogul surzilor si parabola orbilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ adina
    si mie imi plac 'pozele cu carti' ale domnului dragos butuzea, si ador blogul asta:) si blogul dvs. e f chic.o sa-l trec in blogroll, daca imi permiteti.
    la semnul de carte -cand cartea 'alearga' nu m-am gandit, hai sa ne gandim ce sistem am putea inventa...o simpla agrafa de prins hartii, poate?:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. si o sa fac implozie, ulcer perforat si criza de tahicardie:
    nu inteleg de unde atat rautate, de ce trebuie impartiti bloggerii in epigoni si zei, zeul fiind sub masa, si epigonii niste 'clone mediocre, simbol al mediocritatii si cioburi din luciata'.
    nimic nu e batut in cuie cum spunea dl als. si astazi poti dispretui o carte sau un autor( blogger), maine s-ar putea sa-ti placa. asta nu te face prost , iar pe extremistii care condamna astfel de naivitati ii face mai ridicoli, mai snobi si mai constipati decat media 'mediocritatii' de care-si rad scrasnind din masele. acest domn de sub masa continua sa traiasca din amintiri, aia nu mai exista demult dar el ii face reclama si arunca putin gunoi in mijlocul sufrageriei si bibliotecii, sa iasa putin scandal.
    dl. butuzea este din toate punctele de vedere cu blogul livresc cu mult peste blogul acelui 'brand' terorist. de ce? e simplu, macar dintr-un singur punct de vedere, dumnealui iubeste cartile, nu editurile, si mai ales ii promoveaza din greu pe clasici. si multe altele. cred ca geloziile marunte nu-si au locul si nicio justificare, sunt rataciri de moment. dar, dl de sub masa e dornic sa porneasca o noua vanatore de vrajitoare. nu se va inampla nimic insa :)
    sa speram ca se va reveni la ganduri bune.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. le champion des gaffes et des gifles, homme tout nu sous la table de cuisine :P

    RăspundețiȘtergere
  16. as vrea sa vad si o livrea livreask! :P

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  18. @dragos, te recunosti pe undeva?! iti era ceva adresat? eu chiar nu inteleg de ce m-ai cenzurat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. il parazitezi pe als care e culeanu pe unde se plimba el prin blogosfera, dar diferenta e ca als sta pe picioarele lui pe cand tu iti infigi piciorusele in carnea altora, ca o capusa. altii fac recenzii iar tu incarci poze si videoclipuri. dar trebuie sa ne facem blog ca sa fim in trend, nu se poate hispteri altfel. cateodata mai si regurgitezi niste texte ca sa iei oamenii mai putin destupati la minte printr-o invaluire de litere seci.

    nu eziti sa le ridici osanale astora care au mai multa minte decat tine ca sa te poti integra in grupul lor, pentru ca un hipster nu ar putea sa traiasca in singuratate. el e un animal trist care are nevoie de confirmare si de sentimentul ca este special, de aceea isi asorteaza gandirea cu ceea ce considera el ca este special. la fel ca fularasul si palariuta purtate in interior. dar se poate draga mea sa nu treci in blogroll amatoare de posetute ca si tine?

    petreci putin timp in a-ti construi o cultura, pentru ca asta nu o poate nimeni masura foarte bine, si risti sa ramai un anonim pe care nimeni nu-l invidiaza. iti folosesti timpul mai degraba pentru a comenta pe bloguri asa-zis culturale, pentru ca este o activitate cat se poate de concreta si de vizibila. la fel ca hipsterii care se duc in baruletele lor britpopindiecrap, unde isi etaleaza tinutele dar si ultimele coperti sau carcase rasfoite.

    ceea ce faci tu nu este barfa, desigur, ci punerea la punct a unor persoane care sunt acuzate de grava incultura, pentru ca hipsterul nu se simte important daca nu arata cu mana pe care isi poarta bratarile vintage spre aia care nu au avut grija sa se fandoseasca la fel ca ei atunci cand au deschis gura.

    RăspundețiȘtergere
  24. il parazitezi pe als care e culeanu pe unde se plimba el prin blogosfera, dar diferenta e ca als sta pe picioarele lui pe cand tu iti infigi piciorusele in carnea altora. altii fac recenzii iar tu incarci poze si videoclipuri. dar trebuie sa ne facem blog ca sa fim in trend, nu se poate hispteri altfel. cateodata mai si regurgitezi niste texte ca sa iei oamenii mai putin destupati la minte printr-o invaluire de litere seci.

    nu eziti sa le ridici osanale astora care au mai multa minte decat tine ca sa te poti integra in grupul lor, pentru ca un hipster nu ar putea sa traiasca in singuratate. el e un animal trist care are nevoie de confirmare si de sentimentul ca este special, de aceea isi asorteaza gandirea cu ceea ce considera el ca este special. la fel ca fularasul si palariuta purtate in interior.

    petreci putin timp in a-ti construi o cultura, pentru ca asta nu o poate nimeni masura foarte bine, si risti sa ramai un anonim pe care nimeni nu-l invidiaza. iti folosesti timpul mai degraba pentru a comenta pe bloguri culturale, pentru ca este o activitate cat se poate de concreta si de vizibila. la fel ca hipsterii care se duc in baruletele lor britpopindiecrap, unde isi etaleaza tinutele dar si ultimele coperti sau carcase rasfoite.

    ceea ce faci tu nu este barfa, desigur, ci punerea la punct a unor persoane care sunt acuzate de grava incultura, pentru ca hipsterul nu se simte important daca nu arata cu mana pe care isi poarta bratarile vintage spre aia care nu au avut grija sa se fandoseasca la fel ca ei atunci cand au deschis gura.

    RăspundețiȘtergere
  25. dar trebuie sa ne facem blog ca sa fim in trend, unul cu videoclipuri si poze, nu se poate hispteri altfel. cateodata mai si regurgitezi niste texte ca sa iei oamenii mai putin destupati la minte printr-o invaluire de litere seci.

    nu eziti sa le ridici osanale astora care au mai multa minte decat tine ca sa te poti integra in grupul lor, pentru ca un hipster nu ar putea sa traiasca in singuratate. el e un animal trist care are nevoie de confirmare si de sentimentul ca este special, de aceea isi asorteaza gandirea cu ceea ce considera el ca este special. la fel ca fularasul si palariuta purtate in interior.

    petreci putin timp in a-ti construi o cultura, pentru ca asta nu o poate nimeni masura foarte bine, si risti sa ramai un anonim pe care nimeni nu-l invidiaza. iti folosesti timpul mai degraba pentru a comenta pe bloguri culturale, pentru ca este o activitate cat se poate de concreta si de vizibila. la fel ca hipsterii care se duc in baruletele lor britpopindiecrap, unde isi etaleaza tinutele dar si ultimele coperti sau carcase rasfoite.

    ceea ce faci tu nu este barfa, desigur, ci punerea la punct a unor persoane care sunt acuzate de grava incultura, pentru ca hipsterul nu se simte important daca nu arata cu mana pe care isi poarta bratarile vintage spre aia care nu au avut grija sa se fandoseasca la fel ca ei atunci cand au deschis gura.

    RăspundețiȘtergere
  26. cred ca mi-am dat seama ce era in neregula pe aici :))

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  29. @murdoc - castalian indeed.
    @Supastaru - lame hipster bullshit indeed too. insa il salveaza cartea! :)
    @Adina - la semnul de carte chiar nu m-am gandit... :)
    @Cristian SÎRB & @lolablau - vă rog să nu folositi comentariile acestui post pentru rafuieli "personale" trecute si nelamurite. pe cei preocupaţi de cehstii livreşti chiar nu-i interesează, inclusiv pe mine.
    @Iris - sunt interesat de alte opinii decât decât cele despre anumite persoane care nu au o legătură directă cu acest post.
    aşa că sunt nevoit să şterg câteva comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  31. [offtopic] mai bine ia zi, sweet iris, tu ce muzica asc?

    RăspundețiȘtergere
  32. @als: lol n'o goniti. exemplare d'astea trebuie cercetate cu interes

    RăspundețiȘtergere
  33. pina una-alta vad k m-a gonit dragos c... - definitiv in ce ma priveste, pt k nu mai intru p-aici!

    RăspundețiȘtergere
  34. @dragos, iti multumesc ca mi-ai dat posibilitatea de a-mi exprima opinia. am inteles pana la urma ce anume te-a deranjat. si ai avut dreptate, sa lasam alte persoane in afara discutiei, daca ele nu se vara.

    a ramas doar ce avea legatura cu acest post, adica diferenta dintre aparenta si substanta in cultura, cu mici referiri concrete si subiective, deci pacatoase ;)

    pledez pentru continut, nu pentru forma, iar in aceasta fotografie eu am vazut o carte care era integrata in peisajul fashionist.

    poate nu a fost chiar o pierdere de timp sa vorbesc despre hipstereala cronica. mi s-a parut important sa punctez ca oamenii ar trebui sa puna pe primul loc ce reprezinta acea carte pentru ei, nu pentru altii, daca au stiut sa citeasca printre randuri.

    dar sa mai raman aici in loc sa imi petrec seara asta de sambata in compania lecturii ar fi chiar o tampenie.

    p.s.: ce semn de carte? nu mai indoaie nimeni colturile? :)

    RăspundețiȘtergere
  35. tocmai cand te laudam :)). in fine, mesajul cred ca a ajuns, pentru cine a putut sa vada la timp. dar nu mai te juca asa ala bala portocala. vad ca nici als nu e prea fericit...

    pa-pa

    RăspundețiȘtergere
  36. @als - scuza-ma, dar eu nu gonesc pe nimeni, am sters doar un comentariu tare malitios, indreptat catre o anume persoana, cum stii ca fac de trei ani si ceva incoace.

    RăspundețiȘtergere
  37. puf, si'a disparut cum a aparut, "in compania lecturii", frustrandu'mi curiozitatea!

    RăspundețiȘtergere
  38. @Iris - compania lecturii e cea mai potrivita. pa-pa

    RăspundețiȘtergere
  39. @dragos c: da, dar mie nu-mi place compania acelei 'anume-persoane'-de-unde-o-mai-fi-aparut?! (pe care vad k o protejezi, facind-o sa plece in skimb pe dragutza mea lola), asa k i'm outta here too (pe blogul lolei, voila!); sper k am dreptul la preferinte, da?

    @murdoc: la cum se exprima, probabil k asculta formatia 'iris' :)))

    RăspundețiȘtergere
  40. Iata ca "inevitabilul" se produce: va impartiti in tabere.
    Mai bine ma uit la fotbal!

    RăspundețiȘtergere
  41. @als - nu protejez pe nimeni si nu fac pe nimeni sa plece.
    doar ca e dreptul meu - castigat, zic eu - sa nu-mi placa anumite comentarii care nu au legatura cu blogul, cu postul sau cu un limbaj cat de cat livresc.
    si-apoi, indiferent cine era acea persoana, puf, a disparut singura cum a aparut, cum bine a zis murdoc.

    RăspundețiȘtergere
  42. @msr - spiritul romanesc, deh: impartiti vom fi singuri si deci, mai puternici! :(

    RăspundețiȘtergere
  43. @ dl. als, va rog sa nu plecati...iris undercover a glumit si el...din cate-am observat , va admira. so, nu strica un fan in plus;) eu sunt obisnuita si chiar imi place sa ma traga cineva de codite in banca, nu tin sa fiu eu primadona, sa fie ala care ma critica. :)
    baizawei, cat ma platesti, iris, sa-ti scriu recenzii pe blogosfera? altfel-nu. nu-mi stergeti comentariul, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  44. si: astia care tot ii dati inainte cu hipsterii, sunteti de un formalism strigator la cer. au nu sunteti domniili voastre niste hipzteri de-aia fiindca tot folositi termenul asta unsuros? eco, si totusi se misca...
    stergeti dom'le poza aia, puneti una in care o blonda goala intoarce filele cartii cu un hair dryer.
    nu mai stergeti va rog, apar confuzii si ne distram si noi. multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  45. @lolablau - o blonda goala care intoarce filele cartii cu un hair dryer...
    mmm, yeah, baby, yeah! :))

    RăspundețiȘtergere
  46. alș, doar nu sunteți serios când spuneți că plecați! ce se va alege din tot și din toate, toți? :) See u la isuciu, unde-mi și pare că vă integrați perfect.

    RăspundețiȘtergere
  47. can pisica nu'i acasa, hopa sarb pe masa, gen

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...