6 noiembrie 2010

malul mării, constanţa, azi dup-amiază


9 comentarii:

  1. offff...
    acum 21 de ani pe acolo eram.
    seara de la 6.
    imi amintesc de pacla aia marina pe intuneric.
    dar si de aia de zi.
    offfff...

    RăspundețiȘtergere
  2. surrealiste, maica.. si idilic pe deasupra.. unde le gasisi? faleza prabusita (in care imi stric pantofii de fiecare data), gunoaiele la tot pasul, puradeii roind...?
    Se pare ca ti-e tare dor...

    RăspundețiȘtergere
  3. @impricinatul - ieri, cand am facut pozele, era un senin minunat! si apa limpede de zici ca era mediterana, sa vedea fundul - desi eu nu am vazut mediterana decat in filme.

    @Andrée - pozele sunt facute de mine, pe digul de la modern, de la zorile. surprinzător, n-am văzut nici gunoaie, nici puradei, doar linişte senină şi albastră. iar suprarealismul se datorează telefonului meu antic :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Au ceva vetust pozele, posibil de la telefon, dar sunt cât se poate de romantice... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am recunoscut locatia :))... e o zona circulabila si linistita, ai dreptate, fata de Cazino sau Faleza Nord. Si trebuie sa recunosc ca m-am indragostit de telefonul tau 'antic' ...

    RăspundețiȘtergere
  6. :) app de ”locație”, pe același principiu am putea să transformăm și ”fel” în ”felație”. O altă chestie de care ne putem lesne îndrăgosti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Litere pervazive, mii de scuze daca am reusit sa-ti 'perturb' intimul act. Felatie placuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu există cuvântul ”locație”. Arătam pe ce principiu se pot transforma și altele în același ...fel. A fost un exemplu bun, pentru că oamenii țin minte chestii de genul ăsta. Acuma nu trebuie să o dăm în dramatisme sau în mostre de vulgaritate, nu? :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...