8 aprilie 2011

cercetare pentru români

dragii mei cititori! am nevoie de ajutorul vostru!

împreună cu result, compania la care lucrez, am început un proiect cultural pentru românia, care se referă la impactul pe care îl au anumite caracteristici culturale în viaţa socială şi organizaţioanlă la români. proiectul l-am intitulat, metaforic, anti-mioriţa şi are ca rezultat schimbări pe termen lung.

acest proiect începe cu o anchetă psiho-sociologică prin intermediul unui chestionar pe care ni-l dorim să fie completat de cât mai multă lume, din toate colţurile ţării. chestionarul poate fi găsit aici şi m-aţi ajuta foarte mult dacă l-aţi completa, voi şi alte cunoştinţe - rude, prietenii, colegii, de peste 18 ani - şi mi l-aţi trimite la adresa dragosbutuzea@yahoo.com. completarea lui durează aproximativ 30 de minute şi se referă la caracteristici ca fatalism, pesimism, creativitate, spontaneitate, centrare pe prezent, matriarhat etc.
mai multe amănunte găsiţi în comunicatul de presă aici.

vă mulţumesc!

4 comentarii:

  1. Felicitari pentru initiativa!Studiul pare foarte interesant.
    Banuiesc ca nu putem participa daca nu locuim in Romania; la prima citire imi dau seama ca sunt cateva lucruri legate de comportamentul romanilor pe care le vad altfel de cand locuiesc in afara tarii
    Voi trimite chestionarul cunoscutilor din Romania spre completare si de dat mai departe.
    Dat fiind interesul personal pentru acest proiect, ma ofer voluntar in cazul in care pot ajuta studiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. e de-ajuns sa opresti 5 pe strada . in felul asta , scutesti banii . cercetarea lu' peste ...

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a facut curios exprimarea "si are ca rezultat schimbari pe termen lung". Personal, o gasesc in acelasi timp imprecisa, ambitioasa si nerealista... nu-i chiar de lepadat performanta. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Romanul n-o sa se schimbe nici in o mie de ani, da'eu ti-am trimis chestionarul ! :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...