4 august 2011

achtung! google+

după ce mi-am făcut cont de google+, m-am trezit că am în cont albume cu ilustraţii din blog. n-am nevoie de ele, doar şed bine colo pe blog, aşa că de ce să nu le şterg? aşa că, delete!

evident pentru google+, dar absolutamente deloc pentru mine, toate ilustraţiile din blog au fost şterse. până şi header-ul. 
m-am trezit deci cu blogul chel.
ce urmează? evident, ore de recuperare a acestora (din păcate, numai unele) din memoria google şi acţiunea de reîmpădurire.

aşadar, dacă aveţi cont de picassa sau blog pe blogspot, nu ştergeţi albumele!

4 comentarii:

  1. Aceeasi poveste cu contactele. Odata adaugati oameni in cercuri ei apar si in gmail. Stersi din Gmail se sterg si din cercuri. :)) Deci, atentie!

    RăspundețiȘtergere
  2. au apărut contactele g plus în gmail? :X
    fug să verific. prea le integrează cum vor ei
    și nu cum avem nevoie noi...

    dezamăgiri citesc și despre Linkedin la Lucian Savluc.

    RăspundețiȘtergere
  3. yup, am patit si eu ceva asemanator anul trecut, cu picasa. din fericire m-am prins dupa ce am sters numai vreo suta de poze, lol.

    si totusi imi place sistemul. prefer sa stiu ca toate resursele astea google comunica, ca au un fond comun. m-ar fi enervat mai tare sa fie complet separate, asa cum era cand foloseam cate un alt site pt fiecare din functiile alea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceva mai gândit pe dos rar am mai văzut. Bine că nu ne şterge şi adress book-ul dacă nu vrem să adăugăm pe cineva acolo. Sau mailul cu totul dacă nu ne alăturăm reţelei în 30 de zile :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...