11 iulie 2014

la şapte ani. conţinut diferit, acelaşi blog

pe 26 iunie, acest blog a împlinit 7 ani.
consider că şi-a făcut educaţia, iar odată cu el şi eu.
au fost ani frumoşi.

însă e vremea pentru o schimbare. pentru că simt nevoia şi pentru că schimbarea e singura care mă poate duce înainte, aici.

schimbarea este de perspectivă. şi anume de perspectivă adusă de o stare nouă. starea veche - de seriozitate, morgă şi profunzime - nu-mi mai place.
într-o lume superficială, trecută prin postmodernism, îndrăgostită de simţuri şi iluzionată de profunzimi, să scrii cu seriozitate despre cărţi, filme, teatru sau pictură este desuet şi frustrant. ca şi cum ai cânta devotat la pian o sonată, dar înconjurat de o mulţime de difuzoare din care se zbiară manele. nu te aude nimeni.

de aceea, aleg în continuare, atât cât mă va ţine, umorul.
este limbajul cel mai potrivit stării în care sunt.
este stilul pe care-l aleg în a mă raporta aici. 
într-o lume plină de băşcălie, negativism şi depresii, umorul poate fi o armă inteligentă şi pozitivă.

îmi urez mult succes!

2 comentarii:

  1. La multi ani, Dragos!:) Iti urez si eu succes, sa te tina umorul... (probabil e din ce in ce mai dificil in tara respectiva...)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani cu intarziere si de la mine.

    Dar personal nu cred ca transformarea in blog de umor ar fi o idee buna. When something works, don't fix it ! Altfel s-ar putea mai degraba sa-ti pierzi din cititorii actuali...

    Pt un bun blog de umor trebuie o doza substantiala de talent umoristic - vezi de ex. Rhetta de la surorilemarx, care e de fapt un scriitor, sau Radu Alexandru de la piticigratis, care scrie si la Catavencii.

    Evident, e blogul tau, deci decizia ta - mie doar mi-ar parea un picut rau sa dispara inca un blog de carti din "vechea garda"...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...