13 martie 2009

de weekend

- vecine, mai stai puţin aşa, până chem eu OTV-ul!

7 comentarii:

  1. @pantacruel - sa stii ca cam seamana:)...

    RăspundețiȘtergere
  2. off-topic: ghici ce am gasit aici la viena! din pacate in germana, nu in engleza...dar tot cred ca mi-o cumpar; ultima carte a lui zafon! se numeste, cred, Oglinda ingerului (titlul in germana este Der Engels Spiegel), si fac referire in prezentarea de pe coperta la umbra vantului...:) o sa ma chinui groaznic in germana, nu stiu nici pe departe atat de bine, dar pentru zafon merita! am zis ca citesc 10 pagini pe zi, cu dictiuonarul (cam greu, ca e imensa, cred ca are 6-700 de pagini dupa cum arata!

    RăspundețiȘtergere
  3. @capricornk, pot sa jur ca nu e spiegel, ci e spiel ("Jocul ingerului" - das spiel der engels) :)) Io zic sa mai astepti putin, ca-i apare anul asta si traducerea-n engleza.

    RăspundețiȘtergere
  4. @anda: ai dreptate, e jocul, mi l-am luat pana la urma, scriam din amintiri la dragos:) am zis ca trebuie o data si o data sa incep sa citesc in germana, altfel nu invat niciodata:)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce traducere in engleza? am vazut-o la polirom in catalogul noutatilor editoriale primavara 2009

    RăspundețiȘtergere
  6. @ana: multumesc, nu stiam! sper sa ma tin, totusi, de hotararea mea si s-o citesc in germana pana atunci; mi-am propus cate douazeci de pagini pe zi, ca mai mult n-am rabdare cu dictionarul:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...