8 decembrie 2008

Ştire academică

Aflu de la White noise că Premiul Academiei pe 2006 a fost luat de Mirii nemuririi de Radu Aldulescu.
Mă bucur, pentru că mie mi-a plăcut, deşi - recunosc - are unele imperfecţiuni...
Dar decât Cimpoieşu... :)

3 comentarii:

  1. d-abia in confortul micutei mele locuinte, adica subsolul unde traiesc, am reusit sa-mi amintesc ultimele lecturi. intr-o ordine aproximativa ele sunt: Baieti teribili - Michael Chabon, Alessandro Perissinotto - Celei care ma judeca, Necazuri cu scoala - Daniel Pennac, Justitie- Friedrich Durrenmat.

    Prima e un fel de campus novel,ganditi-va la ce scrie David Lodge si...la Deconstructing Harry de Woody Allen, e un roman despre scris&Scriitor da' cam stufos(are 371pg), da chiar si asa paginile de umplutura nu sunt tocmai rele.

    RăspundețiȘtergere
  2. @sergiu - foarte fain, am auyit doar de ultimele doua, sunt curios cum ti s-a parut Durrenmat de care n-am citit nimic.
    Esti un adevarat monstru - in sens bun - livresc, traiesti la subsol, citesti platon, plotin, aristotel, esti la curent cu ultimele aparitii, ba mai scrii si bine pe blog. Admiratie si felicitari tinerei generatii!

    RăspundețiȘtergere
  3. pardon, era comfort.
    ti-ai facut o imagine gresita despre mine, citesc la fel ca emma bovary, ca sa-mi bag sub pres toate problemele, cand de fapt sunt la mii de verste de lucrurile importante, ma situez mai degraba printre antieroii/ratatii lui cehov(ca sa fiu in tema cu motto-ul), in aerul respirabil al portului din doamna si catelul. si nici nu e vorba de vreo generatie, asta a fost mereu o gaselnita a sociologilor.

    in rest iti urez desfatare placuta cu marchizu'

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...