30 iunie 2009

literatura basarabeană?

cafeneaua critică
miercuri 1 iulie 2009, orele 19.00-21.00 - galeria artsociety (bucureşti, str. logofăt luca stroici nr. 18)

literatura basarabeană
a optsprezecea întîlnire a proiectului de dezbateri culturale cafeneaua critică – şi ultima înainte de vacanţa de vară – va avea tema: literatura basarabeană. discuţia va avea loc la galeria bucureşteană artsociety, în cadrul expoziţiei bessarabia maia/basarabia mea, vernisată pe 23 iunie.

invitaţi: tinerii scriitori basarabeni liliana corobca, vasile ernu, mitoş micleuşanu şi igor mocanu, precum şi ruxandra garofeanu şi vladimir bulat, curatorii expoziţiei bessarabia maia/basarabia mea.

amfitrion: ion bogdan lefter

4 comentarii:

  1. bun asa. uite . nu vreau sa zic ca-mi pasa de sefeu-literatura . defel. ma rog. mi se cam filfiizeaza de dansa.
    insa cre ca tipu cehov ar fi cat de cat mandru de tine pentru initiativa asta .
    adicatelea .. intelegi nu ? si aia mai oropsiti au capete luminate . nu-i asa ? ca doar nu o fi monopol pe intelectualitate . sau ?
    iar daca transpiri putin si faci reclama si la republicioarele alea amarate , na , vezi , te-n-talnesti cu pem-enderson in Rai . adicatelea in Rai Uno :))) vezi ca mumia aia de la fractiunea post - moderna pre nomine Berlusconi - promite concurenta serioasa :) sa nu crezi ce face euro in italia actualmente . cu lirele ( lira /harfa) era mai greu - de la penelopa lu bietu ulise-n-coace ca nu a existat atat amor -turbo .

    RăspundețiȘtergere
  2. ..."tipu' cehov" se imbolnavi de ftizie prin fundaturi de rusie, si muri la badenweiler(nu la baden-baden, cum gresit de propaga!), pentru ca insii ca noi sa existe azi:))literatii basa stiu asta, tocmai de accea sunt mandri ca se mai hranesc din slava lui, si il cetesc'n original! deci, tabarati, si vedeti ce tari suntem!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu poti sa crezi ca in baden-baden mor doar rusii aia new-miliardari :) acolo este si cea mai mare clinica de chirurgie plastica ( mang ) din europa .
    ( asadar.. literatura pe vizaj ) :))

    in rest , despre oamenii iubitori/pasionati de carte si arte .. numai de bine ! oriunde se gasesc ei. fie ca sunt in basarabia , moldova , ucraina si alte cotloane lumesti defavorizate :))

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca miliardarii nouveaux riche sunt din "alt film":)))

    Cehov nu s-ar inscrie in acest target, of course...el a fost crestin autentic, sarac.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...