1 septembrie 2009

omg, pulp fiction!

nu văzusem pulp fiction pân-acum. pentru că m-au plictisit primele cadre. pân-acum. căci m-am înarmat cu răbdare şi atenţie şi m-am tot dus... până la final.

nu-mi place de travolta nicicum. dar aici face un rol ge-ni-al. când conduce drogat sau când vorbeşte cu amanta bossului său prin interfon...

de reţinut:

friptură bloody as hell...

serialul fox force five...

"so... you're gonna go out there, you're gonna say goodnight and I've had a very lovely evening... walk out the door, get in the car.... go home, jerk off... and that's all you gonna do."


decorul alb-negru şi mişcător din spatele taxi-ului esmeraldei vila lobos: this is america, honey, our names don't mean shit.

dacă eşti killer, nu citeşti pe budă - oricât ai fi de travolta.

who's zed? zed's dead!

cine e fonzie???



nu vreau s-ajung vreodată în l.a....

12 comentarii:

  1. Nici eu n-am vazut Pulp Fiction, desi am avut o pornire dupa ce am vazut Kill Bill, ambele volume. Toata lumea zice ca ii fain, no, cred ca o sa ma uit si eu sa vad de ce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe...chiar ma intrebam daca o sa te prinda microbul Pulp fiction. Pe mine ma da gata citatul din Biblie si portofelul cu BadMother Fucker. :)) Si scena cu sculatul din morti al tipei in supradoza..si de fapt...mi se pare genial de la cap la coada! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu l-am iertat pe Travolta pt toate porcariile sale cand am vazut Pulp Fiction. Desi, din seria Tarantino, preferatul meu ramane tot Steve Buscemi (a se vedea mai ales in Reservoir Dogs)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua!
    as fi mers sa vad filmul cu toate retinerile mele fata de Travolta si nu numai...

    acum, daca in provincie nu reusesc sa il vad in conditii 'normale, voi cauta si o varianta ... 'piratata'
    [stiu, chiiar si blogosfera e supravegheata, dar... ]

    Va doresc o zi reusita

    RăspundețiȘtergere
  5. @Tomata cu scufita - te rog sa vezi filmul, replicile sunt totul!

    @DiAnais- DA!

    @Arana - nu stiu cine e buscemi, n-am vazut decat pulp, kill bill si sin city. e in astea?

    @anamariadeleanu - draga ana maria, te rog sa renunti la formalisme aici, politetea se arata prin altele... (bine ai venit!, apropo) eu am vazut filmul oficial, cumparat impreuna cu revista esquire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tare Pulp Fiction, se impunea sa-l vezi, e capodopera lui Tarantino, iar actorii alesi pe spanceana fac roluri excelente.
    Nici mie nu-mi place Travolta deloc, ma streseaza fata lui, dar tre sa recunosc ca uneori face parada in sensul bun.
    Tomata tre sa-l vezi :) de doua ori :)

    RăspundețiȘtergere
  7. mie mi-a plăcut "reservoir dogs", dacă mi se permite :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Steve Buscemi e unul din cei mai buni actori de roluri secundare, dovada vie ca nu exista small parts numai small actors. Din pacate e destul de nebagat in seama de comitetele cu premii. In Pulp Fiction apare in rolul chelnerului lui Mia si Vincent :P e un rol minuscul, de fapt o trimitere la personajul sau din Reservoir Dogs, primul film al lui Tarantino. Ar trebui sa-l vezi si p-asta, mie imi place mai mult ca Pulp Fiction!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fonzie e un personaj foarte popular din sitcomul Happy Days. vezi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Fonzie

    RăspundețiȘtergere
  10. Vad ca a raspuns deja altcineva. Acuma in Sin City sigur nu e, nu mai tin minte daca nu cumva apare in vreun Kill Bill, facand pe nebunul, dar parca nu. Si da, daca tot te-ai pornit, sa incerci si Reservoir Dogs. E indescriptibil de bun.

    RăspundețiȘtergere
  11. [da, tomatina neaparat sa vada pulp fiction :x]

    RăspundețiȘtergere
  12. Desi recunosc meritele lui Pulp Fiction,unul dintre cele mai importante filme ale anilor '90,trebuie sa spun ca mi se par mai interesante Reservoir Dogs sau Kill Bill(ambele volume).In PF singurele care mi-au atras atentia au fost dialogurile cu adevarat exceptionale.Din pacate nu am putum sa ma atasej de nici unul dintre personaje,ceea ce la RD sau Kill Bill s-a intamplat(si acum imi pare rau de MR.White si ma bucur de reusita "Miresei").

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...