18 octombrie 2009

evenimente livreşti săptămâna asta


ultimii eretici ai imperiului se lanseaza miercuri 21 octombrie ora 19.00 la mţr (in club jos). vine artanu de la timpuri noi, singurul ...român care cântă in carte (alaturi de citiva rusi, belorusi, anglosaxoni si nemti)...

joi, la ora 18.00, la cărtureşti verona, adrian schiop citeşte din romanul său zero grade kelvin (foto)- din librării pe 1 noiembrie.

joi, la mţr, la ora 18.00, daniela crasnaru si poeticile cotidianului vor prezenta seara in cadrul evenimentului word express - adela greceanu, claudiu komartin, anahit hayrapetyan (armenia), baris mustecaplioglu (turcia) si ognjen spahic (muntenegru).

4 comentarii:

  1. nu-mi spune ca ai uitat poeticile cotidianului de editia CVIII de joi 22 octombrie la Muzeul Taranului Roman, de la 18.00 Daniela Crasnaru si Poeticile Cotidianului vin cu intalnirea de joi seara in cadrul evenimentului Word Express. Din partea proiectului international sustinut de ICR, oaspetii vor fi Adela Greceanu, Claudiu Komartin (Romania), Anahit Hayrapetyan (Armenia), Baris Mustecaplioglu (Turcia) si Ognjen Spahic (Muntenegru).

    RăspundețiȘtergere
  2. coperta lui schiop e kiar misto

    RăspundețiȘtergere
  3. coperta lui schiop e kiar misto

    RăspundețiȘtergere
  4. (ce nu inteleg este dc s-a postat de 2 ori, k eu am clicat o singura data!)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...