19 noiembrie 2009

dup-aseară

povestitorii de la şosea sunt un proiect tare fain, care încearcă să obişnuiască cititorii şi scriitorii români cu lecturile publice şi cu comunicarea directă. nu ştiu să se fi făcut aşa ceva până acum, poate booktalks.

în afară de prima ediţie (cu lucian teodorovici şi florin lăzărescu) pe care, cu regret, am pierdut-o, n-am scăpat nici una: mircea cărtărescu, răzvan petrescu şi t.o. bobe, radu cosaşu, ana-maria sandu şi dan lungu m-au încântat cu creaţia şi cu prezenţa lor.

şi-aseară a fost o ediţie reuşită, mi-a plăcut fragmentul anei-maria sandu, deşi cam trist, despre vampirismul erotic într-un menajatroa (din romanul omoară-mă! ce va apărea în februarie), precum şi ale lui dan lungu, despre o vizită la un spital de nebuni. tot el a citit câteva pastile harmsiene. a fost mişto verva moldovenească a lui dan lungu. n-au fost întrebări din public, aşa că marius chivu a trebuit să întreţină atmosfera. poate prea mult. :)

urez proiectului viaţă lungă!

2 comentarii:

  1. in februarie apare Omoara-ma?! si eu care verificam mereu site-ul Polirom convinsa ca sta sa apara... uf! sigur in februarie?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...