2 februarie 2012

o listă de bloguri culturale

în completarea listei sale cu recomandări ale blogărilor de comunicare şi publicitate, blogărul alexandru negrea, social media manager la bcr, m-a invitat să alcătuiesc o listă cu blogurile de cultură - cele care se ocupă de cărţi, filme, sau care au jurnale culturale. 

am ales dintr-o lungă listă doar blogurile personale şi în care autorii scriu des. au rămas 16 şi să mă ierte autorii celor pe care le-am omis contingent, dar nu că sunt mai puţin bune. 

iată lista în postul de aici.

13 comentarii:

  1. Ce inseamna "i-am omis din contingenta"???

    RăspundețiȘtergere
  2. @biancas - adica nu i-am avut in vedere pe acei blogari,in momentul alegerii, din varii motiven (timp scurt, dispozitie, uitare, stare de spirit)

    RăspundețiȘtergere
  3. E limpede, ma simt mult mai cult si merg cu pieptul bombat de mandrie de vreme ce am ajuns sa figurez pe asemenea liste alcatuite la cererea unor social-media-nu-stiu-ce de la banca nu-stiu-care.

    Se trece la CV?

    In compensatie, probabil va trebui sa ma angajez sa pun si eu la mine pe blog lista celor mai rafinate/profesioniste/ captivante site-uri tinute de functionarii bancari :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragos, draga, tu esti un om cult, civilizat, simpatic, empatic si de bun-simt. Io vroiam sa-ti spun ca formularea aia e gresita :-)). Da' nu ma baga in seama, asa-s eu, cu capsa pusa.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Micawber - nu trebuie sa va angajati la nimic. lista imi apartine si am facut-o ca sa arat - altor tipuri de cititori de bloguri - ca blogosfera inseamna mai mult decat zoso si cabral - care - vrem nu vrem - au vizibilitate uriasa printre tineri. in ceea ce-l priveste pe alexandru negrea, indiferent de competentele sale tehnice, e imbucurator ca a avut aceasta idee (din punctul meu de vedere).

    RăspundețiȘtergere
  6. @Bianca - gata, am corectat! :) mersi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte fain dar l-ati omis tocmai pe cel mai reprezentativ: http://chestiilivresti.blogspot.com ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Măi, să fie ! Vă împărtăşesc opinia favorabilă despre câţiva dintre cei selectaţi, dar să înţeleg că Horia Gârbea, Octavian Soviany, Liviu Drugă, Pantacruel, Scorchfield, Ioan Suciu şi alţi scriitori, mai mult sau mai puţin cunoscuţi, nu ţin bloguri culturale de calitate ? Îmi scapă criteriul de triere.
    Mi-a plăcut, în schimb, intervenţia spirituală a lui Micawber. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Şi Radu Vancu ? Nici el nu are loc ? Dar Mugur Grosu ?

    RăspundețiȘtergere
  11. @Seban Tomsa - criteriile au fost pur subiective, voi completa candva topul cu Pantacruel, Scorchfield. blogurile scriitorilor sunt bune, insa unele se limiteaza la literatura proprie, in altele se scrie rar.

    cat despre blogul lui horia garbea, ha ha, cred ca glumiti cand il apreciati ca fiind si cultural si de calitate. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mersi mult pentru ca ai alcatuit lista asta, imi este deosebit de folositoare dat fiind faptul ca prin simpla cautare pe google nu prea reusesti sa obtii ceea ce vrei de fiecar data!

    RăspundețiȘtergere
  13. ar merge şi http://ligaoamenilordeculturabontideni.blogspot.ro/.
    E un blog serios, cu cronici de jazz, recenzii şi eseuri temeince. de aruncat o ocheadă!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...