16 martie 2011

când trailerul e mai bun ca filmul

bună! ce faci?
imdb

nu înţeleg şi pace de ce trebuie să mă entuziasmez - cum am văzut că o fac unii - că iată, s-a renunţat la filmele pentru premii şi ura! avem şi noi filme pentru public. un fel de s-avem şi noi faliţii noştri. de parcă nu ne-am fi chinuit atât amar de ani cu monstruozităţile lui sergiu nicolaescu.

singurele merite ale filmului, după mine, sunt scenografia şi imaginea - planurile, contraplanurile, poziţia camerei etc. şi ţâţele danei voicu. atât. povestea e cusută cu aţă albă - doi soţi "se cunosc" în acelaşi timp pe chat şi... divorţează. un pianist îşi prinde degetele într-o cursă de şoareci ş.a. toate poantele bune se numără pe degete şi încap în trailer. colac peste pupăză, titrarea "romantică" a gândurilor e albă pe alb de nu vezi nimic. şi toate astea, peste o oră jumate.

mesajul filmului? pe chat e altfel decât în viaţă. iar un film prost e tot prost, că-i pentru premii, că-i pentru public.

6 comentarii:

  1. Suntem in era FB. E clar , tema filmului e foarte actuala. Ma intreb cum arata acealasi film facut de americani.Mi se pare ca s-a incercat prea mult sa se copieze o reteta de succes si s-a pierdut esenta.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar se entuziasmeaza cineva?

    n-am intalnit decat review-uri negative.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.videofil.ro/news/reportaje/ce-urmeaza-in-filmul-romanesc-o-dezbatere-cu-andrei-gorzo-si-mihai-chirilov.html

    RăspundețiȘtergere
  4. mie cateva scene din trailerul asta( aia in care pustiul e bombardat de biletele in clasa, sau mesajele din tarabele cu fructe) mi s-au parut rupte din filmele americane; parca le si vedeam in engleza cu ochii mintii: "I need you, where have you been?"

    RăspundețiȘtergere
  5. hm, nu-i mai prost decat...francesca anyway :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...