14 septembrie 2009

baricco în dilemă


mi-aş dori foarte mult ca ultima carte a lui alessandro baricco, barbarii, să pătrundă în circuitul public românesc, şi în cel online. un prim început - la care am contribuit :) - e în dilema veche, aici.

9 comentarii:

  1. link-ul duce la un articol semnat de de alex leo serban. mi se pare aberant sa popularizezi o carte printr-o persoana care a contribuit la inchidera unui blog care tocmai asta facea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aberant este comentariul tau.
    Ce vina are als in inchiderea blogului respectiv (a carui lipsa chiar nu o simt)? Cine o impiedica pe luciat sa se exprime? Nu cred ca este locul aici pentru a ne face publice idiosincraziile personale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Yuki ! cel mai absurd lucru este sa amintesti intr-o "recenzie" de unul dintre cei mai semnificanti FILOSOFI germani - architect al filosofiei germane - fara sa ai habar despre ce vorbesti - si - , sa trasezi si niste comparatii de genul ..?? ma rog !

    admirabil la terorista este / a fost faptul ca ea cel putin a citit despre ceea ce a scris !

    p.s. Dragos C: te intreb "DARTICHESH" iti satisface micutele cerinte ???? deci ! rezumat : pentru bani o arunc si pe mama din tren ??? MDA ! sa nu te mire faptul ca ZUM - nu a dat curs LEPSEI tale si... ma rog ca ISUCIU a zis ca bei prea multa bere cu Adi Ciubotaru astfel ca te-ai schimbat radical !

    RăspundețiȘtergere
  4. apropos Dragos C - daca te duci in spatiul blogheristic german ( austriac si german ) vei ramane naucit de recenziile pe care le fac studentii la diferite carti ! virsta acestor autori este cuprinsa intre 20-30 ani max. recenziile sunt "stampilate" in final de ok-ul unor profesori universitari - fara a schimba nimic la ele . este vorba doar de un serviciu de calitate care confera ( ma rog ! ofera ) o nota de credibilitate ! deci, da ! interesul poarta fesul inaintea calitatii ! premisa coruptiei !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. sint nevoit sa revin pt citeva precizari punctuale:
    1 'yuki': nu stiu cine e & nici nu ma intereseaza, dar constat k da dovada de o forma de 'terorism online' obtuz-tipic... nu-i de mirare, cita vreme pare desprins(a) din trunchiul 'teroristei';
    2 'emma enescu': k de obicei, nimic nou; nu pricepe nimic, dar comenteaza (in acelasi 'stil' sincopapocaliptic & spastic); titlul cartii lui baricco (cu 'hegel') = luat drept ostatic intr-o rafuiala personala absurda & aberanta, in care hegel, baricco & eco devin victime colaterale;
    3 (aceeasi 'ee' dixit:) 'admirabil la terorista este / a fost faptul ca ea cel putin a citit despre ceea ce a scris !' - intr-adevar, dar rareori a si inteles ceva... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. mrs: comentariul meu n-are nicio legatura cu idiosincraziile ppersonale, este o obseravtie. btw, eu n-am zis nicaieri nimic de terorista. ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. yuki dixit (vezi primul comentariu): 'mi se pare aberant sa popularizezi o carte printr-o persoana care a contribuit la inchidera unui blog care tocmai asta facea.'

    nuuu, nu e vba dspr blogul teroristei, of course not!

    ps fyi: mi-am trecut 'inchiderea blogului teroristei' in cv ;P

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...